Clicky

Business Forestier

Debitați lemn? Abonați-vă la pagina Wood-Mizer Romania de pe Facebook!

Wood-Mizer Romania și-a creat o pagină proprie pe Facebook și invită lemnarii români să se aboneze la facebook.com/WoodMizerRomania.

„Ca în fiecare an am demarat un program amplu de promoții la pânzele, fierăstraiele-panglică și serviciile Wood-Mizer și invităm clienții și executanții în prelucrarea lemnului sau pe cei care plănuiesc să își deschidă propria afacere în domeniul prelucrării lemnului să se aboneze la pagina Wood-Mizer Romania de pe Facebook pentru a se menține bine informați cu privire la orice știri legate de Wood-Mizer.” – ne declară Adrian Echert, Director General Wood-Mizer RO

Informații despre fierăstraiele-panglică și pânzele, promoțiile, reducerile noi Wood-Mizer, invitații la expoziții dedicate prelucrării lemnului și zile deschise pentru clienți, idei pentru afaceri în domeniul prelucrării lemnului, cele mai bune practici ale operatorilor de produse Wood-Mizer de peste tot în lume – acesta este tipul de conținuturi planificat spre publicare pe facebook.com/WoodMizerRomania.

Țineți legătura on-line!

Dan

Dan a avut șansa să lucreze în diverse departamente. Astfel a acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Este un om de echipă și un all around player. A lucrat ca antreprenor, a coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. Acum ambiția lui este, nici mai mult nici mai puțin, să introducă Industria Lemnului în era digitală.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter