Business Utilaje Producție Mobilier

VITAP – premiat pentru inovație la Xylexpo 2018

Noile funcții aduse CNC-ului de găurire multiplă din seria Point K2 Top, denumit K2 2.0, au reprezentat argumentul forte pentru câștigarea titlului de INOVAȚIE A ANULUI 2018 la categoria „PROCESARE PANOURI”. Cu ajutorul noului utilaj, producătorii de mobilă pot executa operațiuni pe cele 4 laturi și pe fața de jos. În plus, frezarea curbă poate fi realizată într-o singură mișcare a piesei; acest lucru este posibil cu ajutorul noului sistem de presare flotant – inovație Vitap.

Producătorii de mobilă de pretutindeni, inclusiv din România, contribuie activ la dezvoltarea tehnologiei și îmbunătățirea acesteia într-un ritm rapid. Cu ajutorul reprezentanților din toată lumea, feedback-ul primit este folosit la îmbunătățirea continuă a utilajelor pentru a ușura cât mai mult activitatea operatorului și a diminua la minimum timpul de prelucrare.

În România, peste 50 de producători de mobilă utilizează deja gama Point de la Vitap. Distribuit la noi în țară prin Accesoria Group. Divizia Echipamente, acest centru de prelucrare cu comandă numerică este recomandat în special pentru realizarea blaturilor mari de bucătărie cu decupaje, a fronturilor profilate sau a ramelor pentru uși de bucătărie.

O mașină ultra-compactă, Point K2 Top răspunde unor nevoi vaste. Este foarte adaptabilă și efectuează o găurire completă și rapidă, oferind în același timp o flexibilitate mare la debitare, găurire, nutuire și profilare. Caracteristici esențiale:

  • configurare intuitivă

  • training rapid

  • minimum de operatori

  • utilizare facilă*

  • precizie imbatabilă

  • flexibilitate maximă

  • optimizare consum materiale

*cu ajutorul unui sistem patentat de Vitap, Double-Dynamic-Transport

Regulamentul de concurs și sistemul de jurizare: http://www.xylexpo.com/index.php/en/pagina/xylexpo-innovation-awards-per-giornalisti/

Mai multe informații pe: www.accesoria-echipamente.ro

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian