Forestier

Portocaliu, gri și negru — noile culori pentru toate echipamentele Wood-Mizer

Pentru a oferi un aspect distinct brandului diferitelor linii de produse și pentru a fixa cadrul viitoarei dezvoltări, compania Wood-Mizer a standardizat toate culorile echipamentelor de prelucrare a lemnului la paleta de culori portocaliu, gri și negru. Echipamentul care a avut anterior alte culori va fi de acum produs în noile culori.

Președintele și directorul general al companiei Wood-Mizer, dl. Richard Vivers, a explicat, “Față de perioada din urmă cu cinci sau zece ani, Wood-Mizer a dezvoltat mult gama de produse și distribuția geografică a acestora. Clienții ne-au specificat de-a lungul timpului clar ce doresc, iar noi am depus toate eforturile să le oferim acele produse cu calitatea și serviciile pe care le așteptau din partea noastră.

Unul dintre cele mai captivante aspecte pentru mine de-a lungul carierei la Wood-Mizer a fost reprezentat de diversitatea persoanelor care utilizează produsele noastre, precum și de multitudinea de activități comerciale pentru care sunt folosite.” afirmă dl. Vivers. “Iar acum, când produsele noastre vor fi observate în ateliere, pădure sau în mediul industrial – lumea va ști că sunt fabricate de Wood-Mizer!

Cele mai recente produse Wood-Mizer:

  • Echipamentul de debitare cu randament ridicat TITAN (global)
  • Mașinile de rindeluit/profilat (global)
  • Gama de fierăstraie LX cu șină dublă (global)
  • Despicătoarele de bușteni (SUA)
  • Utilajele folosite la dezmembrarea paleților (SUA)
  • Mașinile de tuns iarba rezidențiale (SUA)
  • Gama de produse TOOLS care cuprinde pânze circulare, pânze fierăstrău și cuțite de rindeluit (Europa).

www.woodmizer.ro

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian