Bife-Sim Mașini și Scule

Vizitați Wood-Mizer la expoziția BIFE SIM 2018, Romexpo, București, 12-16 Septembrie

În cadrul expoziției BIFE SIM 2018, Wood-Mizer va prezenta noul fierăstrău LT70 WIDE cu capul de tăiere mai lat, care debitează bușteni mai mari, produce scânduri mai late și utilizează pânze de lățime 50 mm. Urmăriți acest videoclip pentru a vă face o primă impresie despre noul fierăstrău Wood-Mizer.

Mai mult, în timpul expoziției este posibil să comandați fierăstrăul LT70 și să beneficiați gratuit de capul WIDE opțional!

Wood-Mizer va prezenta de asemenea o nouă mașină de profilat / rindeluit MP260 care poate efectua rindeluirea și profilarea pe 4 laturi dintr-o singură trecere.

LT70 WIDE

În acest an Wood-Mizer sărbătorește 10 ani de prezență în România. Persoanele care achiziționează orice echipament Wood-Mizer nou până la evenimentul festiv care va avea loc la Sibiu în 20 octombrie vor avea o șansă să câștige unul din cele trei premii: mașina industrială de ascuțit pânze BMS500, mașina semi-automată de ceaprăzuit pânze BMT250 sau 60 de pânze Wood-Mizer.

Plătiți cu numerar sau în avans până pe 30 Noiembrie și primiți 10% reducere la toate pânzele achiziționate. Dacă veți cumpăra peste 60 de pânze, primiți 20% reducere.

LT70 WIDE 

Vizitați standul Wood-Mizer la expoziția BIFE SIM 2018, Romexpo, București, 12-16 Septembrie.

Wood-Mizer RO S.R.L.

str. Fabricii nr. 6, Șura Mică, judeţul Sibiu

+40 755 202 030

office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro

 

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian