Business

Am lansat magazinul ISCUSIT

Magazinul Iscusit – pentru iscusiți

De-a lungul timpului, am primit nenumărate solicitări de genul „Spuneți-mi de unde să cumpăr!” și simțeam că este nevoie de un magazin cu produse profesionale, cu branduri care se folosesc în mod obișnuit în Industria Lemnului. Un magazin pentru cei care vor să lucreze doar cu produse de calitate în atelierul lor sau pentru cei care au nevoie de produse pentru proiectele lor personale, pentru mici lucrări de bricolaj. Un magazin pentru iscusiți. Și am creat Iscusit.

magazin iscusit

De la iscusiți

Pe de altă parte, am primit și solicitări de genul „Dați-mi și mie un meșter pentru…” sau „De unde cumpăr o masă de calitate?”.  Adică să vă punem în legătură cu meșteri și produse din lemn de calitate realizate în România. Produse de la iscusiți. Magazinul nostru Iscusit are în plan să facă și acest lucru, dar toate la timpul lor.

Perfect optimizat pentru mobil

Ne propunem ca magazinul Iscusit să fie o bază consistentă de produse și informații necesare care să vă simplifice treaba. Este perfect optimizat pentru mobil și vrem ca, după ce cumpărați produsele de care aveți nevoie, să găsiți rapid toate instrucțiunile necesare în pagina produselor, accesându-le de pe telefonul vostru mobil. Și dacă nu vă descurcați, vom fi aici pentru voi. Vrem să simțiți că lucrați cu profesioniști.

Livrare rapidă. Transport gratuit.

Livrările se vor face direct din stocul partenerilor noștri, în 24-48 de ore. Ne-au asigurat că produsele din magazinul Iscusit vor fi întotdeauna pe stoc.

Gama de produse completată și actualizată permanent

Deocamdată magazinul nostru Iscusit nu are o gamă extrem de largă de produse. Lista partenerilor noștri se actualizează permanent, la fel și produsele. Am simțit dorința multor companii din domeniu de a fi parteneri la proiectul nostru și vom avea scule de mână cât de curând. Produsele meșterilor iscusiți vor fi și ele prezente în magazinul Iscusit în scurt timp.

Produsul zilei

În fiecare zi, vom avea un produse la ofertă specială. Eu zic că nu trebuie să le ratați. Sperăm ca partenerii să ne susțină cu prețuri și stocuri pe măsură. Dacă vreți să fiți permanent la curent cu ofertele noastre, vă puteți abona la newsletter-ul magazinului Iscusit.

Sper că v-am stârnit deja interesul, așa că nu vă mai rețin. Vizitați magazinul nostru Iscusit!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian