Business Deco&Design Panouri

Accesoria Group a pregătit o surpriză pentru BIFE-SIM 2018

BIFE-SIM 2018 reprezintă momentul deschiderii unui nou capitol în istoria ACCESORIA GROUP, odată cu lansarea SENSATIONS – o gamă de fronturi decorative, cu finisaje care impresionează prin experiența vizuală și tactilă.

sensations accesoria group

Alegând cu grijă furnizorii din rândul companiilor europene cu experiență și care inovează în acest domeniu, ACCESORIA GROUP a creat o selecție variată de finisaje și decoruri pe suport din PAL sau MDF.

Astfel, s-au născut cele patru game de produse, disponibile pe stoc: plăci cu melamină în mai multe straturi; decoruri realizate cu o tehnologie inovatoare de scanare, șlefuire și imprimare; fronturi din acryl ultra lucios, ultra mat sau oglindă și plăci acoperite cu plastic texturat.

Fronturi si placi plastic texturat si vopsit
Fronturi și plăci plastic texturat și vopsit

Împreună cu echipa sa, bine pregătită și experimentată, ACCESORIA GROUP oferă o soluție unică: fronturile vor fi livrate în termenul, cantitățile și dimensiunile solicitate.

Fronturi si placi din Acryl-Oglinda
Fronturi și plăci din Acryl-Oglinda

SENSATIONS by ACCESORIA GROUP este noua colecție de finisaje și structuri pentru fronturile de mobilier.

Fronturi si placi melamina
Fronturi și plăci melamină

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian