Clicky

Business Deco&Design Panouri

Accesoria Group a pregătit o surpriză pentru BIFE-SIM 2018

Fronturi și plăci PAL șlefuit și imprimat
Fronturi și plăci PAL șlefuit și imprimat

BIFE-SIM 2018 reprezintă momentul deschiderii unui nou capitol în istoria ACCESORIA GROUP, odată cu lansarea SENSATIONS – o gamă de fronturi decorative, cu finisaje deosebite, care impresionează prin experiența vizuală și tactilă.

Alegând cu grijă furnizorii din rândul companiilor europene cu experiență și care inovează in acest domeniu, ACCESORIA GROUP a creat o selecție variată de finisaje și decoruri pe suport din PAL sau MDF.

Astfel, s-au născut cele patru game de produse, disponibile pe stoc: plăci cu melamină în mai multe straturi; decoruri realizate cu o tehnologie inovatoare de scanare, șlefuire și imprimare; fronturi din acryl ultra lucios, ultra mat sau oglindă și plăci acoperite cu plastic texturat.

Fronturi si placi plastic texturat si vopsit
Fronturi și plăci plastic texturat și vopsit

Împreună cu echipa sa bine pregătită și experimentată, ACCESORIA GROUP oferă o soluție unică: fronturile vor fi livrate în termenul, cantitățile și dimensiunile solicitate.

Fronturi si placi din Acryl-Oglinda
Fronturi și plăci din Acryl-Oglinda

Anul acesta la BIFE-SIM vă invităm in standul SENSATIONS by ACCESORIA GROUP să descoperiți noua colecție de finisaje și structuri pentru fronturile de mobilier.

Fronturi si placi melamina
Fronturi și plăci melamină

Dan

Dan a avut șansa să lucreze în diverse departamente. Astfel a acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Este un om de echipă și un all around player. A lucrat ca antreprenor, a coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. Acum ambiția lui este, nici mai mult nici mai puțin, să introducă Industria Lemnului în era digitală.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter