Bife-Sim

Falk Consulting la BIFE-SIM 2018: oferte pentru pompe, prezentarea roboților Epistolio

Falk Consulting vine la ediția aceasta a târgului BIFE-SIM cu surprize pe două planuri. Una este legată de latura economică, având oferte speciale pentru mai multe pistoale și pompe pulverizare din gama Sames Kremlin. Cealaltă se referă la noutăți absolute pe piața românească de profil. Lipsa tot mai acută a mâinii de lucru face ca mulți antreprenori să se gândească la soluții cât mai tehnologizate și computerizate. Finisarea lemnului nu face excepție. Anul acesta Falk Consulting propune celor interesați de finisarea automatizată a produselor lor, gama Epistolio de roboți antropomorfi.

Oferte speciale la pompe și pistoale din gama Sames Kremlin

Dacă în alți ani ofertele erau la produse mai mici, anul acesta Falk Consulting vine cu reduceri importante de preț la pompe de pulverizare. Una dintre ele este Pompa Airmix EOS 15-C25, de la Sames Kremlin.

Pulverizarea airmix este o combinație între pulverizarea de joasă presiune și cea de înaltă presiune. Este de fapt un compromis ce combină avantajele pulverizării de joasă presiune cu cele ale pulverizării de înaltă presiune. Metoda este cea mai folosită pentru obținerea unei acoperiri de calitate foarte bună atunci când se folosesc materiale cu viscozități medii.

Airmix este marcă înregistrată Sames Kremlin încă din 1975. Conceptul a avut un succes extraordinar, transformând o tehnologie obișnuită într-un standard industrial la nivel mondial. În timp, Kremlin a dezvoltat și a doua generație de pistoale Airmix – Gun Aircap Adaptation – care reușește ajustarea jetului fără schimbarea duzei, economisind astfel timp și bani.

Pompa 15C25 Compact Airmix® este recomandată pentru aplicarea materialelor cu viscozitate de la medie la mică. Suprafețele acoperite cu ajutorul pompei sunt de foarte bună calitate iar eficiența transferului de material este ridicată. Pompa este simplă, construită dintr-un număr redus de piese astfel încât întreținerea să fie ușoară și la costuri minime.

Pentru a afla și celelalte oferte va trebui să faceți o vizită la standul Falk Consulting de la BIFE-SIM

pompe pulverizare

Roboții antropomorfi Epistolio – prima dată pe piața românească

Pulverizarea cu roboți antropomorfi este una dintre cele mai tehnologizate și mai computerizate metode de aplicare a materialelor. În acest caz pistolul este montat în capătul unui braț robotizat capabil să reproducă mișcarea mâinii și a brațului uman, mișcările lui fiind pe 6 axe. Toate mișcările necesare acoperirii perfecte a unui obiect sunt “traduse” într-un software, robotul putând să le reproducă identic ori de câte ori este necesar.

Falk Consulting va prezenta la acest târg un robot antropomorf din seria MRK a producătorului italian Epistolio. Acesta produce o gamă foarte largă de roboți pentru aplicări în industria lemnului. Oferă soluții pentru finisarea scaunelor, ferestrelor, ușilor, mobilei asamblate, panourilor profilate. Pot fi adaptați pentru diverse angrenaje de deplasare a obiectelor cum sunt benzile transportoare, conveioarele sau carusele rotative.

Gama MRK este foarte potrivită pentru finisarea scaunelor, mobilei asamblate sau a altor obiecte în 3 dimensiuni. Roboții pot fi echipați cu pistoale electrostatice reducându-se astfel foarte mult pierderile și noxele. De asemenea, pot fi echipați cu sisteme de schimbare automată a culorilor, de curățare automata a duzelor și pistoalelor sau de monitorizare a parametrilor de pulverizare.

Roboții MRK sunt fiabili, ușor de folosit și pot fi adaptați pentru diverse utilizări. Pot fi configurați în foarte multe variante, cu lungimi diferite ale brațului și pot fi programați pentru a reține forme cât mai diverse.

pompe pulverizare

Puteți vedea un robot Epistolio din gama MRK la standul Falk Consulting de la BIFE-SIM 2018, în perioada 12-16 septembrie, în Pavilionul B1, stand 318.

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian