Evenimente Forestier

Cum a fost Ziua clientului Wood-Mizer 2018 – întâlnirea anuală cu clienții și aniversarea a 10 ani de Wood-Mizer România

Așa cum vă anunțam și înainte de eveniment, sâmbătă 20 octombrie a fost Ziua clientului Wood-Mizer, un eveniment cu care și-a obișnuit clienții an de an, doar că anul acesta a fost unul special, fiind aniversarea a 10 ani de Wood-Mizer România.

Dacă acum zece ani Adrian Echert era singurul angajat Wood-Mizer România, acum compania a fost prezentă cu o întreagă echipă și în plus, la acest eveniment aniversar li s-au alăturat și mulți colegi din alte țări.

ziua clientului wood-mizer

Într-o atmosferă destinsă au fost prezentate utilajele din portofoliul Wood-Mizer România, atât echipamentele de prelucrare primară, cât și cele de prelucrare secundară, noutățile cu care au surprins anul acesta. S-au purtat discuții, iar clienții au avut parte de oferte speciale.

ziua clientului wood-mizer

ziua clientului wood-mizer

Dar a fost și multă distracție și voie bună. Cei dornici au tras la țintă cu pușca și pistolul cu aer comprimat, au făcut fotografii haioase cu pălării sombrero, au dansat împreună cu ansamblul folcloric invitat, iar gustările servite au întregit atmosfera caldă de care am avut parte pe tot parcursul evenimentului.

Suntem siguri că toți cei prezenți s-au simțit excelent și au rămas cu amintiri de la această întâlnire pe care o vor repetată în fiecare an. Este o idee foarte bună de marketing pe care ne-am dori să o vedem folosită de mai multe firme. Sunt întâlniri care consolidează atât imaginea companiei, cât și relația ei cu clienții. Oamenii sunt dornici să se întâlnească, să discute despre subiecte comune de interes, să se distreze și să schimbe informații între ei.

În acest an special pentru Wood-Mizer România, clienții au avut parte de reduceri și oferte speciale, iar cei care au achiziționat anul acesta un utilaj de la Wood-Mizer România și au fost prezenți la acest eveniment au avut șansa să participe la tombola aniversară anunțată pe parcursul anului.

ziua clientului wood-mizer

Premiile oferite au fost:

Premiul I un aparat de ascuțit industrial BMS500 în valoare de 4 000 de euro + TVA

Premiul II un aparat de ceaprazuit industrial BMT250 în valoare de 3000 de euro + TVA

Premiul III  60 de pânze Max Flex în valoare aproximativă de 1400 de euro + TVA

Tombola și tortul aniversar au încheiat o zi extrem de plăcută alături de oameni minunați.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian