Business Construct Ambient Expo Deco&Design

La CONSTRUCT – AMBIENT EXPO se găsesc cele mai inspirate idei de amenajări interioare și exterioare

Construct Ambient Expo

CONSTRUCT – AMBIENT EXPOTârgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine are loc în perioada 14 – 17 martie 2019, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Firme de top din domeniul construcţiilor și al amenajărilor interioare şi-au anunţat prezenţa la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO și vor expune produse şi sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare/exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie.

Construct-Ambient Expo

În cadrul acestui eveniment, vizitatorii au posibilitatea de a se documenta şi pot beneficia de consiliere privind amenajările interioare și exterioare de la furnizorii consacraţi. La CONSTRUCT – AMBIENT EXPO se vor regăsi tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii, tapet, textile decorative (perdele, draperii, feţe de masă, covoare), corpuri de iluminat, vopsele, tencuieli, parchet, faianță, șeminee, piscine și alte produse sau accesorii decorative.

Construct - Ambient Expo

ROMEXPO, Dizainăr și Revista Atelierul organizează pe 15 martie 2019, în cadrul târgului, Conferința „Construct Ambient”, având ca temă principală „De la Design la Construcție”.
În cadrul conferinței, 8 speakeri cu experiență vastă în domeniu, vor dezbate un subiect de actualitate: „Proiectul de construcție rezidențială.”
Conferinţa va avea loc în Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, în intervalul orar 11:00 – 14:00.
La eveniment sunt așteptați designeri, producători și antreprenori români din domeniile conexe, presa de profil, cât și studenții/ absolvenţii de la facultățile de Arhitectură și Design.

Construct - Ambient Expo

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2019 se desfășoară în aceeași perioadă cu ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziție internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultura și grădinărit, MOBILA EXPO – Târg de mobilă cu vânzare, MODEXPO I – Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii și ANTIQUE MARKET I – Târg de obiecte de artă și antichități.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian