Business Forestier

Noile fierăstraie, circulare și mașini de profilat Wood-Mizer la expoziția LIGNA 2019

În cadrul LIGNA 2019, Wood-Mizer va prezenta o gamă nouă de mașini de rindeluit / profilat și fierăstraie noi, atât pentru sectorul industrial cu producție ridicată, cât și pentru cei aflați la început.

Standul Wood-Mizer la LIGNA cu aproape 700 mp de spațiu deschis va prezenta următoarele echipamente de prelucrarea lemnului:

  • Pentru debitarea de volum ridicat – mașini individuale din linia TITAN, precum fierăstrăul cu bandă lată WB2000, un circular de optimizare cu capacitate de scanare și fierăstrăul multi-lamă de înaltă capacitate EG800 TITAN Multirip.
  • O nouă gamă de mașini de rindeluit/profilat pe 4 laturi fabricate în Suedia de Wood-Mizer. Aceste mașini permit atelierelor mici și mijlocii să producă articole din lemn finisate, cu investiții minime în echipamente.
  • Fierăstraiele profesionale LT15WIDE și LT70WIDE cu pânze panglică mai late de 50 mm. Aceste fierăstraie oferă posibilitatea debitării buștenilor de diametre mai mari și producerea de cherestea lată.
  • O parte din stand va fi dedicată Wood-Mizer TOOLS — diferite pânze panglică late și înguste, pânze circulare, cuțite și scule de prelucrarea lemnului. Mașinile de ascuțit vor fi de-asemenea expuse.

Sunteți bine veniți la standul Wood-Mizer de la LIGNA MESSE din Hanovra, 27-31 mai 2019. Standul portocaliu # FG K44 este situat în spațiul deschis dintre Hala 25 și Hala 27.

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii Nr. 6, Șura Mică
557270 Jud. Sibiu
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian