Business Fabricare case din lemn

Cei interesați pot veni să vadă pe viu un șantier de casă pasivă

„Începem un șantier în centrul orașului Bacău, iar cei interesați pot veni să „vadă pe viu” un șantier de casă pasivă. Ca parte a documentării, putem vizita apoi împreună și fabrica din Comănești. Viitorii beneficiari pot vedea în acest fel atât etapele de construcție, materialele folosite, cât și fabrica unde li se va realiza viitoarea casă.” De pe coperta ediției din Martie 2019 a Revista din Lemn Ionuț Merlușcă, General Manager DIMMER, lansează o invitație celor care sunt interesați să afle mai multe informații despre casele pe structură din lemn și despre construcția unei case pasive.

Tema ediției din Martie 2019 a Revista din Lemn este CASE DIN LEMN. În cele 90 de pagini ale revistei veți descoperi multe informații culese de echipa noastră în ultimele luni de documentare. Iată o parte din întrebările la care veți primi răspuns în interiorul revistei

  • Cine construiește case din lemn în România? În cât timp și la ce preț?
  • Cum se poate extinde o casă pe verticală? Ce crede proprietarul unei astfel de extinderi pe verticală?
  • Cum arată o casă evolutivă, ale cărei dimensiuni evoluează în timp? Ce preț are?
  • Pot să montez încălzire sub pardoseala de lemn?
  • Care sunt avantajele unei case din lemn?
  • Care sunt tipurile de lemn industrializat din care se fac aceste case? Ce caracteristici au?
  • Cum se construiește o casă eficientă energetic?
  • Cum funcționează o casă pasivă pe structură de lemn?
  • Cum obții Autorizația de construire sau Certificatul de urbanism? Cum se realizează DTAC (Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire?
  • Care sunt avantajele folosirii spațiului de sub acoperiș ca mansardă?
  • Cum se construiește o casă din bușteni, în cât timp și la ce prețuri? Care sunt și cum se realizează îmbinările folosite?
  • Ce materiale se folosesc, ce modalități și avantaje au placările exterioare cu lemn?

Revista se poate achiziționa de la chioșcurile de presă la prețul de 35 lei sau prin abonament la noi în site. Abonamentul 2019 Revista Din Lemn conține 2 reviste cu apariții în martie și septembrie 2019.

Prețul unui abonament pentru 2019 este de 64 lei sau 13,59 euro dacă vrei să faci plata abonamentului cu cardul bancar.

Abonamentul îl faci la noi în site din doar câteva clickuri. Plata o poți face cu cardul (5% discount), prin transfer bancar (5% discount) sau ramburs la livrare. După efectuarea comenzii vei primi imediat un email cu datele din comanda ta.

Dacă ai optat pentru plata prin transfer bancar (5% discount) te rugăm să faci plata în contul menționat. După efectuarea plății vei primi ediția din martie 2019 împreună cu factura aferentă abonamentului.

Dacă ai optat pentru plata ramburs la livrare te rugăm să faci plata la livrarea numărului din martie 2019. Ediția din septembrie 2019 a revistei o vei primi, la fel ca și ediția anterioară, acasă sau la adresa pe care o vei menționa în comandă.

Dacă ai optat pentru plata cu cardul (5% discount), vei primi revistele în momentul apariției, în martie 2019 și în septembrie 2019. Din acest an este disponibilă și plata cu cardul, prin PayPal. Pentru acest mod de plată trebuie să te asiguri că vei face plata în Euro. Apoi să alegi modalitatea de plată, cu card sau prin contul tău PayPal. Si in acest caz ai o reducere de 5%.

Abonează-te acum!

Cum înregistrezi comanda?

Este foarte simplu.

Te rugăm să alegi moneda în care vrei să faci plata și apoi să dai clic pe butonul ADAUGĂ ÎN COȘ (vezi imaginea de mai jos).

 

Apoi, click pe butonul VEZI COȘUL sau direct la FINALIZARE COMANDĂ (vezi imaginea de mai jos).

Dacă ai dat clic pe butonul VEZI COȘUL și ești de acord cu ceea ce este în el, dă click pe CONTINUĂ CU FINALIZAREA.

În faza finală adaugi datele de facturare și livrare, alegi metoda de plată și trimiți comanda. Dacă alegi să plătești cu cardul (disponibilă doar în euro) sau prin transfer bancar ai un discount de 5% din valoarea comenzii.

Dacă vrei și revistele din 2018 le poți achiziționa în această fază, cu doar 39 lei, bifând căsuța albă din dreptul VREAU ȘI REVISTELE DIN 2018 (vezi imaginea de mai jos).

Daca întâmpini probleme în timpul achiziționării abonamentului te rugăm să ne anunți și îți vom oferi ajutorul.

Sperăm că îți sunt de folos revistele noastre, apreciezi munca noastră și vei alege să ne susții abonându-te la Revista din Lemn.

Mulțumim,

Echipa Revista din Lemn

Abonează-te acum!

 

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian