Business Evenimente

Tradiție la Expowood: Demonstrații practice, lansări și oferte speciale de târg

Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD 2019 se va desfășura în perioada 11-13 aprilie, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov, așa cum s-a întâmplat în ultimii 4 ani.

Peste 55 de expozanți s-au înscris, până la jumătatea lunii martie, la Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD. Pe o suprafață expozițională de peste 2500 mp pătrați, atât la interior, cât și la exterior, aceștia vor prezenta o paletă largă de produse și servicii dedicate industriei de prelucrare a lemnului:
utilaje pentru prelucrarea lemnului și producția de mobilier (16 companii),
scule, dispozitive și mașini electrice portabile de la mărci cu renume internațional (11 companii),
echipamente forestiere și gatere (9 companii),
instalații de exhaustare, uscare, regenerare, filtrarea aerului și cazane (9 companii)
fronturi din MDF, produse din lemn și derivate (7 companii)

OFERTE SPECIALE DE TÂRG

Compania SP Stroia Product din Timișoara a pregătit oferte speciale, cu reduceri de până la 10%, pentru toată gama de utilaje de prelucrare a lemnului de foc Posch Leibnitz Austria, valabile pentru vizitatorii târgului Expowood Ateliere 2019!
Societatea are în portofoliu echipamente de la branduri de renume precum Posch Austria, Uniforest Slovenia, Palms Estonia și Pewag Austria.Așa cum deja s-au obișnuit clienții fideli ai companiei, la standul SP Stroia Product, aflat pe platforma exterioară, la intrarea în expoziție, aceștia vor putea urmări o serie de demonstrațiii de utilaje și vor putea cere detalii despre diversele echipamente prezentate.
Compania SP Stroia Product participă de peste 8 ani la târgul EXPOWOOD, având de fiecare dată rezervat un spațiu generos de peste 150 mp, pe platforma exterioară, la intrare, fiind unul dintre expozanții tradiționali.

Posch de la SP Stroia Product

Compania Palisander Rom Com din Brașov, invită vizitatorii interesați de fierăstraie circulare și mai ales pe cei care s-au înscris în programul START UP NATION pentru a urmării în funcțiune unul din noile modele de circular produse de firma ROBLAND, din Belgia, și mașina de aplicat cant cu rotunjire la capete OAV MAX 370.
Cu ocazia târgului, în caz de comandă fermă, oferă reduceri semnificative la prețurile de listă atât la utilaje, cât și la pânzele pentru debitat PAL marca CMT.

ROBLAND de la Palisander

Tradiție la Expowood

Compania East European Trade nu ratează nicio ediție a târgului EXPOWOOD, de mai bine de 4 ani. Acesta comercializează utilaje premium pentru industria lemnului și energii regenerabile, având în portofoliu branduri precum HOLZ-HER, MARTIN, GANNOmat, LAMELLO, AEG, MIRKA sau KAHL.
Pentru această ediție Expowood, EET pune accent pe mașinile de aplicat cant. Vor prezenta modelul Auriga 1308XL al producătorului german HOLZ-HER.

HOLZ-HER de la EET

Și compania Proconsel bifează, an de an, fiecare ediție a târgului de specialitate Expowood! Platforma expozițională îi oferă administratorului Florin Horlaci ocazia nu doar de a cunoaște noi clienți, ci și de a lua „pulsul“ pieței.
Compania Proconsel din Brașov are ca obiect de activitate comerțul cu mașini, utilaje și echipamente pentru industria lemnului. Aceasta este reprezentant unic autorizat în România, pentru mărcile grupului SCM din ITALIA: MiniMax, SCM, DMC, MORBIDELLI, MAHROS, ROUTECH, STEFANI, IDM, GABBIANI, ELMAG și SERGIANI.
„La EXPOWOOD vom prezenta o mașină compactă, dar bine echipată, de aplicat cant, dedicată întreprinzătorilor mici sau medii. Vom promova, printre altele, noua gamă de CNC-uri lansată la începutul anului la Târgul De Casă al SCM Group, de la Rimini“, a declarat, pentru revista INTARZIA, Florin Horlaci, director general la Proconsel.

SCM de la Proconsel

Lansări de noi produse pe piață

Compania Festool România, furnizor de scule electrice pentru atelierele de tâmplărie, a ales să lanseze la târgul EXPOWOOD două produse noi pe piață: un aspirator ultramodern dotat cu bluetooth standard, cu butoane tactile și cu structurarea manuală a filtrului prins din exterior și o mașină multifuncțională oscilatoare cu accumulator. De asemenea vor aduce pe stand și atelierul mobil, noutatea tehnologică din toamna anulului 2018.
Societatea va fi prezentă, ca în fiecare an, la EXPOWOOD, împreună cu unul dintre distribuitorii locali, Andoker. De altfel, vizitatorii târgului s-au obișnuit nu doar să afle informații ci și să încerce sculele uzuale din stand.

Festool

Routere cu comandă numerică

Compania Wood IQ a rezervat un spațiu expozițional de 42 mp pentru a expune două CNC-uri, o variantă cu masă de 2/3 m și una de 1,5/2,5 mp, dotate cu computer profesional, antrenare cu servomotoare și cu masă vacuum pentru plăci de MDF și PAL și va face demonstrații practice pe ele. Astfel vizitatorul va putea face cunoștință cu ele, va vedea în funcțiune și-le va cunoaște bine înainte de achiziționare.

Router CNC Pro ATC de la Wood IQ

Oferta bogată de echipamente forestiere la Expowood

Vizitatorii EXPOWOOD vor putea testa și anul acesta tractoarele forestiere românești marca IRUM. Astfel, la standul exterior, vor fi expuse o serie de utilaje forestiere printre care amintim modelele TAF 690 PE și TAF 2012.
Și compania Irum este unul dintre expozanții tradiționali ai târgului EXPOWOOD, având rezervat un spațiu generos de 100 mp amplasat chiar la intrare în Sala Expozițională Dacia.

IRUM

Compania Alser Forest, un alt expozant tradițional la târgul de specialitate Expowood, continuă misiunea de promovare a utilajelor forestiere în România. Astfel, la stand veți putea urmări demonstrații live și veți putea cere mai multe informații despre forwarderul Komatsu 845.
Acest transportor este proiectat și construit cu scopul de a oferi o productivitate sporită în tăierile secundare și principale, cu impact redus asupra mediului prin valoarea mică a presiunii la sol.

Alser Forest

Așadar, târgul EXPOWOOD este o platformă de prezentări și demonstrații pentru toți specialiștii care activează în domeniul prelucrării lemnului și al producției de mobilă: furnizori de tehnologie, proiectanți, producători, profesioniști, ingineri și antreprenori.

Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD se va desfășura în perioada 11-13 aprilie, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

Detalii pe www.expowood.ro

Program de vizitare:
Joi:între orele 10-18
Vineri: între orele 10-18
Sâmbătă: între orele 10-14

Vă așteptăm cu drag!

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian